• 1
  • 3
  • 4
  • 2
  • 5
  • 6
  • 8

Τηλ (+30) 210 3468492  - Email: info@voguepools.gr | Εταιρική Παρουσίαση 

Πιστοποίηση απο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο  

 

NEO

Οι προκατασκευασμένες πισίνες της Vogue Image Pools είναι πιστοποιημένες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως προς την αντοχή τους στα φορτία που τους ασκούνται, τη διάβρωση και τη σεισμική τους απόκριση έπειτα από πειραματικές μετρήσεις και υπολογιστικές μελέτες.  Η στατική μελέτη της πισίνας που κατασκευάζουμε γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΜΠ. 

 

Καλώς ήρθατε στην Vogue Image Pools!

Περιηγηθείτε, ενημερωθείτε και διαλέξτε την πισίνα που σας ταιριάζει... με το μαγιό στο σώμα σας!
Πισίνα, υδρομασάζ ή σάουνα όλα σε έναν πλήρη online κατάλογο. Ελπίζουμε η ιστοσελίδα μας να σας βοηθήσει στην επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες τύπους πισίνας - χρώματα, διαστάσεις, εξοπλισμό, καθώς επίσης να καθορίσετε το κόστος που εσείς έχετε προϋπολογίσει.
Προσωποποιείστε τις απαιτήσεις σας επιλέγοντας σχέδιο από την μεγάλη ποικιλία μας ή εσείς σχεδιάστε ελευθέρα την πισίνα που ονειρεύεστε και η Vogue Image Pools θα σας προσφέρει την μελέτη δωρεάν και θα κάνει το όνειρο σας αληθινό σε χρόνους ρεκόρ από ταχύτητα και στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα με εγγύηση 25 ετών. 
Η Εταιρεία μας μπορεί να εκδόσει για εσάς την οποιαδήποτε άδεια (μικρής κλίμακας ή κανονική) χρειαστεί η πισίνας σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα. 

Ο εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα σας επισκεφτεί και θα σας βοηθήσει στην χωροθέτηση της πισίνας σας, θα σας επιδείξει σχέδια από πισίνες, νέες τεχνολογίες λειτουργίας πισίνων, υλικά κατασκευής πισίνας και θα φτιάξει από κοινού μαζί σας το κοστολόγιο της πισίνας σας προσαρμοσμένο στον προϋπολογισμό σας.
Ένα τηλεφώνημά σας στην Εταιρεία μας είναι η αρχή για να γίνει αληθινό το όνειρο μιας πισίνας όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί
Κατεβάστε μια παρουσίαση της εταιρείας μας σε pdf  

 

pool 2

 

 

Vogue Pools Πισίνες

Χαρίτων 38, Κερατσίνι Πειραιάς

Τηλ (+30) 210 3468492

Φαξ (+30) 210 3468469

Email: info@voguepools.gr

 social-icons

 
 

 

pool 4